Coneix la casa

Ara fa uns anys vaig entrar a viure a Casa Chin amb la meva família encara que jo hi vaig viure tota la vida, fins que me’n vaig anar a l’Universitat. De fet, la casa és una herència que rebo amb agraïment i respecte de part de moltes generacions (hem trobat una menció de Casa Chin del segle XVIII), que l’han cuidat i que el meu pare va traslladar cap a mi al 2015. Després de dos anys de reforma amb criteris de sostenibilitat, obrim les portes com a casa rural independent de poble. Un lloc identificat amb el passat per a una estància còmoda i de qualitat.

La casa

És una casa d’uns 150 m2, distribuïts en tres plantes. Té una capacitat màxima de fins a onze persones. A la planta baixa trobem una cuina, menjador i un saló amb xemeneia. A la primera planta hi ha dos habitacions dobles i un bany. I a la sota-coberta tenim una gran habitació amb fins a set llits i un bany doble. La casa està completament equipada i inclou totes les comoditats: calefacció, xemeneia, TV, WiFi, roba de llit i de bany, ús de la rentadora, etc. I sobretot la nostra atenció i tracte familiar que farà la seva estància més fàcil i agradable.

Mes característiques

Al costat de la cuina tenim una gran sala amb xemeneia, televisió i una taula de menjador per fins a 16 persones.
A la primera planta trobem un racó per a la lectura amb llibres disponibles.
La cuina està totalment equipada: cuina de gas, forn elèctric, micro-ones, rentavaixelles, frigorífic combi, torradora de pà, cafetera italiana, parament de la llar (utensilis de cuina, coberteria, vaixella, …)
La roba de cuina (mantells y draps), la roba de llit i les tovalloles s’ofereixen per a que es trobi “com a casa”.

La suite

És un apartament d’uns 50 m2 amb una capacitat de fins a quatre persones. Es pot llogar de manera independent o per a completar la Casa (acomodantfins a quinze persones en total). Disposa de cuina, menjador i saló amb xemeneia; una habitació doble, una amb un llit niu, un bany i una sauna (l’ús de la sauna té un cost adicional). La suite està completament equipada i inclou totes les comoditats: calefacció, xemeneia, TV, WiFi, roba de llit i de bany, ús de la rentadora, … I sobretot, la nostra atenció i tracte familiar, que farà la seva estància més fàcil i agradable.

Mes característiques

Una sala d’estar amb xemeneia, televisió i una taula de menjador per a sis persones.
Una cuina oberta al menjador – sala d’estar. Totalment equipada: cuina vitroceràmica, forn elèctric, micro-ones, rentavaixelles, nevera amb congelador, torradora de pà, cafetera italiana, parament de la llar (utensilis de cuina, coberteria, vaixella, …)
La roba de cuina (mantells y draps), la roba de llit i les tovalloles s’ofereixen per a que es trobi com “a casa”.

L'espai

L’espai té uns 25 m2, disponibles per a les persones que utilitzen la casa, la suite o persones externes per a la realització d’activitats culturals, terapèutiques, d’empresa, …

L’espai inclou un vestidor i un bany amb dutxa. Es poden consultar opcions (so, llums, cadires, matalassos, …), adequades per a portar a terme diferents tipus d’activitats (reunions, presentacions, formacions, …).

Reserva la teva estada