Serveis i activitats

De la casa i de la suite

La nostra ubicació és idònia per poder gaudir de la tranquil·litat del poble i,alhora, accedir a tots els serveis de Vielha, a cinc minuts a peu (establiments d’oci, restauració, cultura). L’estació d’esquí Baqueira-Beret es troba a 12 kmde la casa.

La Casa és un lloc per compartir entre molts sense perdre el seu espai individual.

La Suite ofereix exclusivitat i el silenci que acompanya la campana que regularment fa sentir les hores al poble.

Hi ha l’opció de llogar casa i suite per separat (amb portes d’accés independents) o les dos juntes formant una casa gran.

De l'espai

A l’espai de Casa Chin s’organitzen activitats per a grups i empreses (reunions, meditacions, trobades, …)

Educació, art, natura i salut són els nostres eixos de treball. Atenció, diàleg, mediació, prevenció i humor són les nostres eines.

Fem propostes d’activitats per a grups. Consulteu sobre el que els hi podem oferir.

Anar al blog

Nosaltres

Alma Prelic

Massatgista segons dr. Pressel. Educadora.

Jordi Arjó Francés

Psicòleg. Teràpia Gestalt, SAT, Dol/Càncer.

De l'entorn

La val d'Aran

La Val d’Aran és un lloc privilegiat en el Pirineu Central. La natura és el seu principal valor, que amb el patrimoni, l’esport i la seva gent fan que l’estànciasigui única.

Cada estació de l’any ofereix paisatges i activitats diferents.

Els recursos que aquest entorn ofereix (aigua, flora, fauna, aire, terra) amb silenci, comoditat y seguretat garanteixen el plaer d’estar.

www.visitvaldaran.com

Betren

A la Val d’Aran hi ha uns trenta pobles i el que fa de cap de la comarca és Vielha, amb tots els serveis que es poden necessitar. Just al costat, però guardant la seva identitat i independència, hi ha el poble de Betren. Un conjunt de cases al voltant d’una església amb valor històrico-cultural i diverses fonts d’aigua, que fan que hom pugui sentir la calma del poble petit.

Casa Chin es situa al bell mig d’aquesta població, compartint l’ambient de poble i integrant-se en l’entorn de manera natural com ha sigut durant segles.

Reserva la teva estada